Om BEDSTpension

Du kan, på enten Børsen, JP, Økonomisk Ugebrev, Berlingske Business og andre medier se nogle af de utallige artikler om pension, vi har medvirket i. Vi bliver også brugt af medier som DR 1 & 2 og TV2, hvor vi senest var med i programmet ” bliver du plukket ”. Her var BEDSTpension med til at kåre det dyreste private pensionsselskab i Danmark.

BEDSTpension sætter en ære i, at hjælpe både private og firmaer med at finde den bedste pensionsløsning. Vores analyser sikrer ofte pensionskunderne mulighed for at få flere hundrede tusinde mere i pension. Det er forskelle som er til at tage og føle på.

BEDSTpension laver også analyser for pensionsudbyderne, idet de også har brug for vores viden for at kunne tilpasse deres produkter, så de bliver mere konkurrencedygtige (de har heller ikke altid overblik over, hvordan de er placeret i markedet). Det gælder både pensionsselskaber og banker.

Vi kombinerer et højt fagligt niveau med en god og forståelig rådgivning og service. Vi har alle arbejdet i pension og bankbranchen i mange år, hvilket giver os et unikt indblik i branchen. Vi er kendt for at skabe stærke resultater netop på baggrund af vores faglige viden.

Vi glæder os til at arbejde sammen med dig for at sikre dig en bedre pension.

Har du spørgsmål?