Om os

Du kan, på enten Børsen, JP, Økonomisk Ugebrev, Berlingske Business og andre medier se nogle af de utallige artikler om pension, vi har medvirket i. Vi bliver også brugt af medier som DR 1 & 2 og TV2, hvor vi senest var med i programmet ” bliver du plukket ”. Her var BEDSTpension med til at kåre det dyreste private pensionsselskab i Danmark.
BedstPension sætter en ære i, at hjælpe både private og firmaer med at finde den bedste pensionsløsning. Vores analyser sikrer ofte pensionskunderne mulighed for at få flere hundrede tusinde mere i pension. Det er forskelle som er til at tage og føle på.
BEDSTpension laver også analyser for pensionsudbyderne, idet de også har brug for vores viden for at kunne tilpasse deres produkter, så de bliver mere konkurrencedygtige (de har heller ikke altid overblik over, hvordan de er placeret i markedet). Det gælder både pensionsselskaber og banker.
Vi kombinerer et højt fagligt niveau med en god og forståelig rådgivning og service. Vi har alle arbejdet i pension og bankbranchen i mange år, hvilket giver os et unikt indblik i branchen. Vi er kendt for at skabe stærke resultater netop på baggrund af vores faglige viden.
Vi glæder os til at arbejde sammen med dig for at sikre dig en bedre pension.

Betjening & rådgivning - BEDST Forsikringsmægler

Winnie Søe Rylov

Winnie Søe Rylov
Mit navn er Winnie Søe Rylov. Jeg er født den 30. juni 1979. Jeg er uddannet privatrådgiver i Nykredit, og har mere end 19 års erfaring indenfor branchen. Jeg har arbejdet med rådgivning indenfor både, bank, realkredit, pension og forsikringer, samt den administrative del af det. Derudover har jeg også i en længere periode arbejdet med supportering af produktions, og IT systemer.

Martin Styltsvig

Martin Styltsvig
Mit navn er Martin Styltsvig. Jeg er født den 27. september 1975. Jeg er uddannet assurandør og eksamineret inden for erhverv/privat/skadeforsikring samt pension. Jeg har arbejdet i forsikrings og pensionsbranchen siden 1998 hos bl.a. SEB,TRYG og Alm. Brand. Jeg har siden 2015 arbejdet som pensionsmægler.

Carina Holstein

Carina Holstein
Mit navn er Carina Holstein. Jeg er født den 18. maj 1975. Jeg er oprindelig uddannet isenkræmmer og er efterfølgende uddannet indenfor forsikring og pension og har de sidste 15 år beskæftiget mig med pension på forskellige niveauer. Jeg har arbejdet som formuekonsulent i div. banker og været kundechef hos PFA og har også arbejdet i flere år hos Danica Pension. Siden 2016 har jeg været pensionskundechef i mæglerbranchen.

Nicolas Eegholm

Nicolas Eegholm
Mit navn er Nicolas Eegholm. Jeg er født den 26. September 1984. Jeg har i mit tidlige arbejdsliv arbejdet mange år i detail branchen inden skiftet til forsikring og pension. Dette har budt på job som både Assurandør, Certificeret Pensionsrådgiver og Pensionskundechef.

Steffen Steenberg

Steffen Steenberg
Mit navn er Steffen Steenberg og jeg er født i 1977. Jeg er eksamineret assurandør inden for både forsikring og pension. Derudover er jeg godkendt forsikringsmægler af finanstilsynet. Jeg har arbejdet i branchen siden 2001, hvor jeg bl.a. har haft ansættelser i Alm. Brand og det tidligere SEB Pension. Siden 2014 har jeg fungeret som selvstændig forsikringsmægler. Privat bor jeg i Gentofte med min kæreste og vores to teenagebørn.

Mads Mark Christensen

Mads Mark Christensen
Mit navn er Mads Mark Christensen. Jeg er født den 3. januar 1973, og er uddannet Cand. Jur på Københavns Universitet. Jeg har arbejdet med familie- og arveret som advokatfuldmægtig hos advokatfirmaet, Jens Hoffmeyer. Siden har jeg arbejdet som juridisk konsulent hos Mejeribrugets Arbejdsgiverforening og hos Lederne. Endelig har jeg været Adm. Direktør medejer i ejendomsudviklingsselskabet Mark & Gerstenberg A/S.

Kasper Svendsen

Kasper Svendsen
Jeg hedder Kasper Svendsen og jeg er født i 1979. Jeg har arbejdet i pensionsbranchen siden 2001, hvor jeg har beskæftiget mig med salg, pasning og forhandling af pensionsaftaler samt individuel rådgivning. Jeg har været ansat flere steder, men langt hovedparten af årene har været som pensionsmægler. Privat bor jeg i Svendborg med min kone og vores to børn. Begge mine drenge spiller fodbold, så meget af fritiden bliver brugt som chauffør for mine børn, så de kan spille kampe rundt omkring på Fyn.

Marie K. Jørgensen

Marie K. Jørgensen

Analyse og Benchmark: BEDSTpension Forsikringsmægler A/S

Allan Christensen

Allan Christensen
Mit navn er Allan Christensen. Jeg er født den 14. juli 1960, og er uddannet civiløkonom. Jeg har 35 års erfaring fra pensionsbranchen og har blandt andet været Adm. Direktør i Aktiva Pension (nu PKA+ Pension), Planlægningschef i Danica og Underdirektør i SEB Pension. Jeg har endvidere været bestyrelsesmedlem i Nordben Life & Pension Insurance Co. Limited og medlem af Akademirådet på Forsikringsakademiet.

Gert Aage Nielsen

Gert Aage Nielsen
Mit navn er Gert Aage Nielsen. Jeg er født den 16. januar 1954 og har en PhD i International Økonomi. Jeg startede min karriere i Finansministeriet for herefter at fungere som lektor ved først Institut for National Økonomi på Landbohøjskolen og senere som ekstern lektor ved CBS. I 1986 blev jeg ansat i Privatbanken og havde blandt andet ansvaret for Investeringsafdelingen. Efter fusionen med Unibank i 1990 fungerede jeg som Souschef for valuta/arbitrageafdelingen, og senere som Direktør for Unibank A/S New York Branch og aktiviteterne i Nord Amerika, CFO for Unibank, CEO for Nordea Securities og CPO for Nordea Koncernen.

Søren Kieler

  • Data Manager & Analytiker
  • -
  • -
Søren Kieler
Mit navn er Søren Kieler og jeg er født den 24. juni 1996. Jeg er Data Manager & Analytiker hos BEDSTpension.

Allan Poulsen

  • IT direktør
Allan Poulsen
Mit navn er Allan Poulsen. Jeg er født den 14. juni 1956, og er uddannet civilingeniør. Jeg har arbejdet over 25 år som selvstændig IT-konsulent med en række programmerings- og projektledelsesopgaver i den finansielle verden både med Bank-, Børs- og Livsforsikringssystemer. Jeg har endvidere en stor passion for øl, og som en af pionererne startede han “Brøckhouse”, et af de første mikrobryggerier i Danmark i 2000, hvor jeg fungerede som direktør, indtil jeg igen vendte tilbage til IT- branchen i 2007.